Pride Walk


Loop je mee op 7 augustus?

1 augustus 2021

Op zaterdagmiddag 7 augustus 12.00 uur lopen we mee met de Pride Walk in Amsterdam! Tijdens de Pride Walk vieren we diversiteit en liefde en tonen we onze onvoorwaardelijke steun aan iedereen van de LHBTQIA+ community. En dat is hard nodig. Overal ter wereld worden nog steeds mensenrechten geschonden.

De Partij voor de Dieren is een voorvechter van gelijke rechten en volwaardige inclusie van LHBTIQA+’s. We maken ons hard voor een samenleving waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn, zonder gediscrimineerd, achtergesteld of buitengesloten te worden.

De werkgroep Amsterdam loopt mee, evenals onze Tweede Kamerleden Leonie Vestering, Lammert van Raan en Eva van Esch. Jij ook?

Wanneer: zaterdag 7 augustus
Tijd: 12.00-16.00 uur
Waar: RAI Amsterdam

We verzamelen bij de RAI. Het plein is gelijk bovenaan de roltrap van de metro uitgang. Onze groep is te herkennen aan de witte PvdD-shirts en een wit Partij voor de Dieren-spandoek met het vlinderlogo in de regenboogkleuren.

Meld je aan via de landelijke Pride Walk-mail die je op 7 juli van de PvdD hebt ontvangen en/of sluit bij ons aan op de verzamelplek.