Agenda


 • Klimaatmars Zuidas: Mensen Boven Winst

  De crisis is nu. De klimaat- en natuurcrisis bedreigt alles wat ons lief is. Droogte, hittegolven en overstromingen zorgen nú voor slachtoffers, chaos en verwoesting. Mensen moeten vluchten, en onze toekomst staat op het spel. Maar, wat doen grote bedrijven? Ze blijven doorgaan met het financieren en faciliteren van nieuwe verwoestende projecten waarmee ze mensen en milieu uitbuiten. Een leefbare wereld glipt door onze vingers heen. En degenen die daar het minst verantwoordelijk voor zijn, lijden er het meest onder.

  Daarom dopen we op vrijdag 31 mei om 14:00 uur de Amsterdamse Zuidas om tot het centrum van verandering. De Zuidas is hét symbool voor de macht van grote vervuilende bedrijven; hier worden de miljardenwinsten gemaakt die ten koste gaan van mens, natuur en het klimaat. Hier staat de aandeelhouder boven het welzijn van mensen en de aarde. Hier bepalen machtige bedrijven vanuit hun glanzende wolkenkrabbers hoe de toekomst eruit gaat zien. Daar gaan wij die vrijdag verandering in brengen. Sluit je aan!

  Doe je mee? Ga naar https://klimaatmars.nl/.

  31 mei , 14:00
  Zuidas
 • Actie EU-verkiezingen "Einde vee-industrie en een duurzaam alternatief"

  💚 ACTIE ZONDAG 2 JUNI 13:00 UUR: EINDE VEE-INDUSTRIE EN EEN DUURZAAM ALTERNATIEF

  🇪🇺 Op 2 juni vindt de grote slotactie van de Europese verkiezingscampagne plaats. Een actie om mensen aan te zetten te stemmen tegen de vee-industrie en voor een duurzaam alternatief.

  🐄 Laura Kits maakt muziek en bekende namen zoals Jeroen Siebelink zijn van de partij. En bij het mini “veetransport” met pluche knuffels maak je ook nog eens kans om met je eigen duurzame alternatief naar huis te gaan. Dat wil je niet missen!

  ⏰ Zien we je vanaf 13:00 uur in het Westerpark? Precieze locatie volgt via onderstaande groep en bekende kanalen🫵

  ✍️ We kunnen je steun goed gebruiken, dus meld je meteen even aan voor onze Signal groepschat en nodig al je vrienden uit! https://signal.group/#CjQKIK_9...

  2 juni , 13:00
  Westerpark