Judith Krom geïn­stal­leerd als nieuw raadslid


13 juli 2022

Judith Krom is vandaag geïnstalleerd als raadslid voor Partij voor de Dieren Amsterdam! Ze wordt o.a. woordvoerder dierenwelzijn, duurzaamheid, voedsel, circulaire economie, afval en reiniging, sociale- en economische zaken, democratisering en algemene zaken.

Judith houdt van Amsterdam en wil graag aan de slag voor de stad: “Ik ga me inzetten voor een diervriendelijke, schone, groene en sociale stad”. Dierenwelzijn en verduurzaming zijn voor haar erg belangrijk. Ook streeft ze naar een gemeente waarin de bewoners zich gehoord voelen en invloed hebben.

Vanaf vandaag vormt Judith samen met Jennifer Bloemberg en Anke Bakker de nieuwe fractie van de Partij voor de Dieren in de Amsterdamse gemeenteraad. Raadslid Jennifer Bloemberg-Issa neemt de rol van fractievoorzitter op zich na haar zwangerschapsverlof. Tot die tijd neemt raadslid Anke Bakker deze functie waar.


Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Opheldering gevraagd over milieuvervuilende datacenters en onduidelijke financiële belangen

De Partij voor de Dieren Amsterdam wil duidelijkheid over de financiële belangen die spelen bij het datacenterbeleid van de g...

Lees verder

Zwerfafval: de vervuiler verantwoordelijk

In de raadsvergadering van 9 en 10 november is het initiatiefvoorstel van raadslid Judith Krom, 'Zwerfafval: de vervuiler ver...

Lees verder