Partij voor de Dieren laat groene hart zien op de Dam


21 februari 2011
Op zaterdag 19 februari liet de Partij voor de Dieren haar groene hart zien op de Dam. De partij nam deel aan een flashmob die was georganiseerd door de groene coalitie van natuurorganisaties ‘Hart voor Natuur’. De flashmob riep het publiek op om tijdens de verkiezingen op 2 maart aanstaande met een groen hart te stemmen.


Enkele honderden natuurliefhebbers verzamelden zich voor het paleis op de Dam om samen een groot hart te vormen. Een drumband trommelde een heartbeat, zodat de actie ook in de omgeving van de Dam hoorbaar was.

Lijsttrekker Bram van Liere van de Partij voor de Dieren-fractie Provinciale Staten Noord-Holland was aanwezig om de Provinciale Statenverkiezingen van 2 maart onder de aandacht te brengen. Ook fractievoorzitter Johnas van Lammeren van de fractie Amsterdam was bij de flashmob aanwezig.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Protestwandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Neem het op voor de damherten! Kom allemaal naar Zandvoort! De Partij voor de Dieren organiseert zondag 27 februari een prot...

Lees verder

Kies 2 maart Partij. Voor de Dieren!

Op 2 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Belangrijk! Want de leden van de Provinciale Staten besturen n...

Lees verder