Kies 2 maart Partij. Voor de Dieren!


24 februari 2011

Op 2 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Belangrijk! Want de leden van de Provinciale Staten besturen niet alleen de provincies. Ze kiezen binnen 42 dagen na de Provinciale verkiezingen ook de leden van de Eerste Kamer. En de Eerste Kamer controleert de wetsontwerpen die in de Tweede Kamer zijn aangenomen. Uw stem telt dus voor 2!

De Partij voor de Dieren heeft nu 1 Eerste Kamerlid. Als de Partij voor de Dieren méér Statenleden krijgt op 2 maart, komen er ook méér Eerste Kamerleden voor de Partij voor de Dieren. Daardoor kan de Partij voor de Dieren nog veel meer doen voor de dieren, de natuur en het milieu.

Omdat de helft van de mensen niet van plan is om op 2 maart te gaan stemmen, wordt uw dubbele stem nóg een keer verdubbeld! Uw stem telt dus voor 4!

Het is dus belangrijk om op 2 maart te gaan stemmen!

Inwoners van Amsterdam stemmen natuurlijk op een politicus die meedoet aan de Provinciale Statenverkiezingen van Noord-Holland. In Noord-Holland bestaan de Provinciale Staten uit 55 leden, verdeeld over 11 partijen.

Hieronder hebben we wat linkjes op een rijtje gezet die u helpen met kiezen:
Verkiezingsprogramma Partij voor de Dieren Noord-Holland


Kieswijzer Partij voor de Dieren

Stem voor dieren in de wei (Milieudefensie)
Natuurkieswijzer
(Natuurmonumenten)

Stemmen voor dummies
(Provincie Noord-Holland)

En tot slot voor de Amsterdammers nog een kaartje met de locaties waar u kunt stemmen en de openingstijden van de stembureaus:
Stemlocaties en openingstijden Amsterdam

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren laat groene hart zien op de Dam

Op zaterdag 19 februari liet de Partij voor de Dieren haar groene hart zien op de Dam. De partij nam deel aan een flashmo...

Lees verder

Uitsluiting Partij voor de Dieren door NOS

Deze ingezonden brief was te lezen in De Volkskrant van zaterdag 26 februari Stel: het Tweede Kamer-debat over de uitz...

Lees verder