Uitno­diging filmavond 'Amsterdam Wildlife' donderdag 7 april


24 maart 2016

Beste partijgenoot,

Waar denk je aan bij 'natuur in Noord-Holland'? Het duingebied langs de Noordzeekust? De polders van Waterland? Of misschien het Gooimeer?

De stad Amsterdam is waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt. Maar toch: midden in de drukte van de stad barst het van de natuur. Wie door de stad loopt, wordt ongemerkt door allerlei dierenogen bekeken. Dat is wat stadsecoloog Martin Melchers en presentatrice Merel Westrik laten zien in hun documentaire Amsterdam Wildlife: een ode aan de stad als plek van wildernis.

Graag nodigen we je uit om deze bijzondere documentaire (vernieuwde versie!) samen met ons te bekijken op donderdagavond 7 april, in de filmzaal van de Stopera. Die avond zal ook ons gemeenteraadslid Johnas van Lammeren een kijkje bieden in de 'wildernis' van de Amsterdamse lokale politiek en hoe de Partij voor de Dieren daarin overleeft. De avond wordt afgesloten met een informele borrel, zoals de werkgroep Amsterdam die elke eerste donderdag van de maand organiseert.

We hopen dat je komt en we willen benadrukken dat ook niet-partijleden van harte welkom zijn.

Locatie: Filmzaal Stopera, Amstel 1, 1011 PN Amsterdam

Aanvang filmavond: 20:00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19:30 uur)

Aanvang borrel: ca. 21:30 uur

Kosten: gratis (ticketkosten van €5,-/stuk ontvangt u retour na aanwezigheid)

Vragen? stuur een e-mail naar amsterdam@partijvoordedieren.nl

Met vriendelijke groet,

Fractie & werkgroep Amsterdam

Partij voor de Dieren

Update: Zojuist zijn de laatste plekken gereserveerd. De wachtlijst is dus bij deze gestart: stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en gewenst aantal plekken naar amsterdam@partijvoordedieren.nl. Wie wel een ticket heeft maar niet kan komen: meld dit ajb ook via het e-mail adres, dan kunnen we wellicht iemand anders blij maken!

Gerelateerd nieuws

Dierenleed wordt prioriteit Amsterdamse handhaving

Dierenwelzijn wordt in 2017 een prioriteit van de Amsterdamse handhaving. De burgemeester heeft dit aangegeven na vragen van ...

Lees verder

Onderzoek naar afbouw fossiele brandstoffen in haven

Er komt onderzoek naar de afbouw van kolen en olieproducten in de haven. Hierover zijn moties van de Partij voor de Dieren Am...

Lees verder