Partij voor de Dieren onder­gronds in Dialoog


5 november 2010

De Partij voor de Dieren Amsterdam is donderdagavond 4 november ondergronds gegaan, en wel ‘en public’ in metrostation Waterlooplein! Deze avond ging de fractie in het kader van de Dag van de Dialoog in gesprek met een aantal bijzondere stadgenoten. In een leegstaande winkelruimte, die tegenwoordig is ingericht als kunstvitrine door Galerie Inkijk, is een dialoogtafel neergezet. Voor voorbijgangers was hierdoor deze avond naast kunst ook een goed gesprek te bekijken.

De Dag van de Dialoog bestaat in Amsterdam sinds 2004, dit jaar gingen er zo'n 1.000 Amsterdammers in gesprek aan 120 tafels verspreid over de hele stad. Het gespreksthema dit jaar: 'Hoe kleur jij de stad?'. Het unieke van de Dag van de Dialoog is dat je niet aan tafel gaat om te vergaderen of projectplannen te maken. Je gaat aan tafel om kennis te maken, ervaringen en inspiratie uit te wisselen. Het doel van de gesprekken is mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek te brengen.

De Partij voor de Dieren werkt aan een samenleving waarin een respectvolle en harmonieuze omgang tussen alle levende wezens centraal staat. Compassie en mededogen, pijlers van de PvdD, komen een stapje dichterbij wanneer een goed gesprek leidt tot wederzijds begrip. Dat is deze avond goed gelukt: aan de dialoogtafel werden mooie ervaringen, dromen en ideeën uitgewisseld. De PvdD wil alle deelnemers bedanken voor het inspirerende gesprek!

[plugin news default "zorgzaam"]

Gerelateerd nieuws

D66 en PvdD voor vrije openingstijden in Amsterdam

Amsterdam heeft een nieuwe impuls nodig voor haar nachtleven! Vrije openingstijden zorgen voor een bruisend, maar ook control...

Lees verder

Begroting 2011

De Begroting van Gemeente Amsterdam staat dit jaar in het teken van bezuinigingen. De Partij voor de Dieren is voor investere...

Lees verder