Benefiet avond voor de Paar­den­opvang


17 maart 2011

Afgelopen woensdagavond heeft de benefiet avond van de Paardenopvang gezorgd dat er nu totaal €30.000 van de benodigde €40.000 is opgehaald voor de noodzakelijke verhuizing.

Dertienjarige Isabelle Pen, vrijwilligster bij de Paardenopvang had samen met behulp van haar ouders de benefietavond georganiseerd. Deze avond leverde naast €6500 aan geld ook een hele rits van aanbiedingen van bedrijven en mensen op, die gratis hun werktuig en diensten aanbieden voor de herinrichting van de nieuwe plek. Dit betekent dat de benodigde middelen om de verhuizing te laten slagen inmiddels bij elkaar zijn gesprokkeld.

Het stadsdeel is inmiddels ook van het goede nieuws op de hoogte gesteld. Zij lieten via een woordvoerster weten, dat het bedrijfsplan eerst nog dient goed gekeurd te worden voordat de verhuizing definitief kan door gaan. Dit zal voor 1 april gebeuren.

[plugin news default "paarden"]

Eind vorig jaar vroeg de Paardenopvang Amsterdam de aandacht van het publiek met de aftrap van een sms-actie voor haar behoud. De sms-actie die met behulp van de Partij voor de Dieren, de Dierenbescherming en Sofia vereeniging was opgestart, was bedoeld om de benodigde financiële middelen voor de verbouwing en verhuizing te generen.

Dankzij de benefietavond en de sms-actie en de gerelateerde persaandacht is er €30.000 opgehaald. De Paardenopvang is de donateurs hiervoor erg dankbaar. Maar voor wat extra’s kunt u nog steeds: “Paarden” sms-en naar 4333. U doneert hier mee dan eenmalig €1,50 voor de verwaarloosde en mishandelde paarden.

AT5 was op de benefietavond aanwezig

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Lentenieuws

Vandaag vond in Nederland de koeiendans plaats. Koeien die de wei weer in mogen, dansen van plezier. Niet alleen voor de koei...

Lees verder

Amsterdam komt met voedselvisie

Amsterdam gaat zich inzetten voor duurzame voedselproductie in de stad. De gemeenteraad stemde gisterenmiddag in met een moti...

Lees verder