Uitno­diging voor gezellige en infor­ma­tieve leden­middag, 8 februari


3 februari 2014

De werkgroep en fractie Amsterdam nodigen u van harte uit voor een gezellige en informatieve ledenmiddag op zaterdag 8 februari in Perdu!

Onze lijsttrekker in Amsterdam, Johnas van Lammeren, zal tijdens deze middag het verkiezingsprogramma voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen presenteren en onze lokale speerpunten benoemen. Bovendien zal hij de prachtige verkiezingsposter onthullen, die u als raamposter mee naar huis krijgt.

Ook zal schrijfster, filosofe en Amsterdams partijlid Eva Meijer u verrassen met een korte lezing over haar proefschrit 'de politieke stem van niet-menselijke dieren'.

Aan het eind van de middag vertellen wij u graag wat wij in petto hebben voor de verkiezingscampagne tot aan 19 maart. We zullen verschillende manieren van campagnevoeren belichten en u hierover persoonlijk te woord staan op onze 'informatiemarkt'. Zelfs als u weinig tijd heeft of niet in Amsterdam woont, kunt veel doen om de Partij voor de Dieren te helpen bij het verdubbelen van haar zetels in de Amsterdamse gemeenteraad!

Het volledige programma is als volgt:

13:15 inloop
13:30 opening/welkom
13:35 presentatie 'de politieke stem van niet-menselijke dieren'
14:00 toelichting verkiezingsprogramma en onthulling verkiezingsposter
14:30 uitleg campagnemethoden en -activiteiten
15:15 drankje en informatiemarkt, waar u zich eventueel kunt opgeven als campagnevrijwilliger
16:00 einde

Wij hopen u zaterdag 8 februari tussen 13:15 en 13:30 uur te mogen verwelkomen bij Perdu aan de Kloveniersburgwal 86 te Amsterdam.
Als u van plan bent te komen, verzoeken wij u om u aan te melden via amsterdam@partijvoordedieren.nl. Toegang tot de de middag is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage in de onkosten stellen wij zeer op prijs.

Stichting Perdu is per openbaar vervoer het makkelijkst te bereiken met tramlijnen 4, 9, 14, 16 en 24 - halte Muntplein (ca. 5 minuten lopen via de Nieuwe Doelenstraat) of halte Spui (ca. 5 minuten lopen via Grimburgwal en Oudemanhuispoort). Metrolijnen 51, 53 en 54 brengen u naar station Nieuwmarkt. Van daaruit is het eveneens ca. 5 minuten lopen.

Hopelijk tot ziens op 8 februari!

Gerelateerd nieuws

College komt terug op vragen over duivenvangst

Het college van burgemeester en wethouders heeft deze week een correctie en aanvulling gestuurd op de antwoorden die hij eerd...

Lees verder

Amsterdam voert PvdD-voorstel Duurzame Draagtas uit

Amsterdamse daklozen gaan vanaf 20 februari herbruikbare tassen, Do Goodie Bags, verkopen in een aantal supermarktketens, op ...

Lees verder