Kunstenaar Rop van Mierlo maakt nieuwe campag­ne­posters


Haal je eigen poster van de Partij voor de Dieren op

24 februari 2022

Kunstenaar Rop van Mierlo heeft nieuwe, prachtige posters voor de Partij voor de Dieren in Amsterdam gemaakt. Rop van Mierlo verrastte de Partij voor de Dieren eerder met een geweldige guerilla-postercampagne tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Amsterdammers kunnen de posters ophalen bij Vega Life in het centrum van Amsterdam. Steun de Partij voor de Dieren en hang een poster voor je raam!

In 2021 hing de hele stad vol met de posters van Rop van Mierlo. En de posters waren zo populair dat Amsterdammers dat Rop er honderden drukte en Amsterdammers in de rij stonden bij het Skatecafe om een poster op te halen. Voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft Rop nu drie nieuwe posters gemaakt. Laat je verrassen en kom zo'n prachtige poster ophalen en hang 'm voor je raam.

Poster ophalen

Wil jij zo'n geweldige Partij voor de Dieren-poster van Rop van Mierlo? Posters kun je ophalen bij Vega Life, Nieuwe Hoogstraat 3A in Amsterdam. Op = op! Ook kun je hier terecht voor het ophalen van de standaard poster van de Partij voor de Dieren.
De winkeltijden zijn:
maandag: 13:00 -17:00, dinsdag tot en met vrijdag 10:00 –18:00, zaterdag 10:00 –17:00 en zondag 12:00 –17:00 uur.

Geen tijd om de poster af te halen, maar wel interesse?
Lukt het je niet om langs te gaan, dan komen we een poster bij je langsbrengen. Stuur een mailtje naar amsterdam@partijvoordedieren.nl en we brengen de poster bij je thuis. Ook hebben we nog enkele XL-posters. Heb je daar een mooie plek voor? Laat het ons weten!

Stuur je foto

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar hoe de poster bij je thuis hangt. Dus maak vooral een foto en stuur 'm ons toe via social media of mail.

Meer lezen over Rop van Mierlo:
Rop van Mierlo
De Volkskrant: De tijgers en zebra’s van illustrator Rop van Mierlo zijn wild én aaibaar. Maar vooral lekker imperfect

Gerelateerd nieuws

Kies voor echt klimaatbeleid

De Partij voor de Dieren heeft ambitieuze klimaatambities en wil dat Amsterdam in 2040 klimaatneutraal is. Een onderdeel daar...

Lees verder

Geen pauze, maar een stop op darkstores

“Flitsbezorgers zorgen voor extra ogen en oren in de buurt. De buurtcohesie kan er door toenemen”, schrijft de hoofdplanoloog...

Lees verder