Draag bij aan het verkie­zings­succes van de Partij voor de Dieren!


Doe je mee aan de campagne?

7 januari 2022

Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Over 10 weken krijgen we de kans om van Amsterdam de groenste, duurzaamste en meest diervriendelijke gemeente van Nederland te maken. In de campagne laten we zien waar de Partij voor de Dieren voor staat: een Amsterdam waar groen en natuur beschermd worden, de aanpak van de klimaatcrisis op één staat en waar dieren volwaardig meetellen. Doe jij mee aan onze campagne?

In de campagneperiode zijn actieve leden en vrijwilligers onmisbaar voor ons succes. We willen zichtbaar zijn door de hele stad, ons verhaal vertellen en laten zien wat we zijn: de enige klimaatpartij met échte oplossingen.

Doe je mee aan de verkiezingscampagne?
We zoeken mensen die bijvoorbeeld willen helpen met flyeren, posters plakken, meedoen aan acties, sociale media inzetten, debatten bijwonen, filmen of meedoen met onze zwerfvuilacties. En goede campagne-ideeën die onze boodschap overbrengen zijn van harte welkom!

Meld je nu aan voor de verkiezingscampagne en laat weten waaraan je graag wilt meehelpen.

Ja, ik doe mee met de campagne

Twijfel je of je iets kunt betekenen? Neem dan contact met ons op.
Laten we samen een succes maken van de komende verkiezingscampagne. Op naar een geweldig verkiezingsresultaat!

En ben je nog geen lid van de Partij voor de Dieren. Dit is hét moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan je idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een welkomstkado.